Gå med i Husse och bygg din verksamhet redan idag

Joina oss! Vi är över 1000 franchisetagare som säljer Husse-produkter i mer än 50 länder spritt över hela världen. Bygg ditt företag med en europeisk ledare inom hemleverans av hund och kattfoder med över 30 års erfarenhet inom området. Bli en del av världens snabbast växande franchise inom djurfoder!

Kontakta oss

Varför ska du bli en Husse?

Svenskt

varumärke med

imponerande global tillväxt

Nöjda

kunder

över hela världen

35

års

i Sverige

1000+

franchisetagare

i över 50 länder

Fördelar inom Husse!

Eftersom våra produkter inte är tillgängliga via traditionella distributionsnät kan kunder endast få dem genom att kontakta de lokala Husse-distributörerna eller handla via vår webshop. Leveranser direkt från produktionsanläggningarna gör att Husse kan prissätta produkterna konkurrenskraftigt samtidigt som vi erbjuder en hög kvalitet på produkter och tjänster. Husse erbjuder dörr till dörr leverans av alla produkter utan extra kostnad. Alla våra franchisetagare är grundligt utbildade vad gäller kost/näringslära och inom Husses produktsortiment.

 

Vår affärsmodell

Starta ditt företag med en europeisk ledare inom leverans av foder till. Vår modell har prövats och testats av över 1000 franchisetagare runt om i världen. Genom att arbeta med Husse får du möjlighet till en stabil utveckling av din egen lokala försäljningsmarknad. Din inkomst genereras mestadels av vanliga kunder, så du har säkerställt att försäljningen är repeterbar. De fasta kostnaderna är låga och ett positivt kassaflöde är uppnåeligt från start. Du kommer också att få allt material och utbildning som behövs för att driva ditt företag. Grundutbildningen omfattar fullständig kunskap om Husses kommersiella erbjudande, näringslära och grunderna i försäljning och marknadsföring. Vi erbjuder stöd via våra grafiska designer, veterinärer. Du får också hjälp inom sociala medier gällande råd och utbildning.

 

Husse i TOP 100 hos Franchise Direct!

Husse är det första och enda varumärket från den zoologiska industrin som hamnar på listan över topp 100 globala franchisemärken i tidningen Franchise Direct. Andra märken på listan inkluderar Pizza Hut, Hertz eller Hilton Hotels.

 

Bli en av våra Husse-partners

Husse Franchisetagare

(investeringsbelopp 100 000 kr ex moms)

Öppna din lokala Husse-franchise. Husse Franchisetagare har exklusiva rättigheter för distributionen av Husses produkter i sitt område.

Få reda på mer

Möt våra franchisetagare

Rodna från Husse Malmö-Svedala

Vi startade år 2020 och har sedan dess jobbat med Husse. Under vårt första år så ville vi vara synliga i närområdet och deltog på lokala marknader och event.
Målet var att skapa ett kontaktnät för framtida kunder och samarbetspartners. Vi ser fram emot att hjälpa just er.

Francisco Silva

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Francisco Silva, Franchisee in Lisbon

Ben Müller

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Ben Müller, Franchisee in Berlin

Unika Husse värderingar:

Kontakta oss och joina vårt team!

Om du är intresserad av vår affärsmodell och älskar djur, maila oss och joina vårt svenska team.

Sverigechef

Carina Johnsson

Mån - fre, 9:00 - 16:00

carina@husse.se
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.