Gratis hemkörning av hundmat och kattmat

Gratis hemkörning av hundmat och kattmat

Vi på Husse vill ge våra kunder bästa möjliga service och erbjuder därför gratis hemleverans av din hund- och kattmat. Smidigare än så blir det inte när du behöver handla foder till din din hund eller katt! Vi vill göra det enkelt för dig som kund och djurägare att smidigt och lätt få hem din hund- och kattmat helt gratis utan att behöva släpa hem på tunga fodersäckar. Vi underlättar din beställning av hund- och kattmat genom vår fria hemkörning, så att du kan göra roligare saker med din hund eller katt istället. Passa även på att beställa alla tillbehör och produkter du behöver för din pälskling så skickar vi självklart med de produkterna med vår smidiga kostnadsfria hemkörning. 

Pga den rådande coronakrisen så reserverar vi oss för ev slutförsäljning av vissa produkter. 


Husse erbjuder alltid fri hemleverans på ordrar till ett värde av 398 kronor eller högre.

Vill Du beställa ett smakprov till din vän så klicka här så får du kontaktuppgifter till din personliga återförsäljare

(smakprover finns både till hund och katt)

 

För dig med hund: Det är inte bara vi människor som behöver tänka på vad vi äter för att vi ska må bra, även våra hundar behöver rätt kost för att hålla sig hälsosamma. Däremot reflekterar inte hundarna över detta själva utan äter gladeligen allt de tycker är gott, vilket gör att ansvaret för hundarnas välmående hamnar hos hundägarna. Om hunden själv fick välja vad den skulle äta skulle den troligtvis snabbt bli väldigt överviktig och så småningom inte alls må bra på grund av överviktsrelaterade sjukdomar.

Det kan vara svårt att veta vilken typ av hundmat som är rätt val för just din hund. Många olika faktorer spelar in, bland annat; hundens ålder, typ av ras, eventuella allergier, sjukdomar och magproblem, och inte minst vilken aktivitetsnivå din hund har. Givetvis måste maten också smaka gott för att hunden ska vilja äta den varje dag, en del hundar föredrar mjuk hundmat istället för det lite hårdare torrfodret. Om du är osäker på vilken sorts mat din hund kommer att tycka om kan du beställa hem ett gratis smakprov innan du köper en större säck – garanterat uppskattat av vovven själv! Du kan också skicka in en fråga till någon av våra kunniga foderrådgivare för att få tips och råd om vad som passar just din hund.

Hos oss på Husse hittar du ett brett utbud av olika sorters hundmat som just din hund behöver. Här finns allt från glutenfritt foder till specialanpassat foder för kastrerade hundar. Handlar du för över 300 kr får du dessutom gratis hemleverans av vår kvalitativa hundmat. Stora foderpåsar är ofta väldigt tunga att bära hem, vilket du slipper när du får vår smidiga hemleverans. Att handla från Husse är enkelt och det har aldrig varit smidigare att shoppa hundmat. Klicka hem maten din hund vill ha och få den levererad direkt till dörren, och få mer kvalitetstid över till att umgås med din hund istället

För dig med katt: Är det först när du väl kommit hem med de tunga matkassarna och din lilla ögonsten ser på dig med sina oskyldiga ögon som du kommer på att du glömt att köpa kattmat? Det är då vår tjänst är guld värd för dig. Här kan du välja mellan flera olika typer av kattfoder såväl blöt- som torrfoder. Vi har även kattgodis och andra tillbehör som levereras direkt hem till dig och din katt.

Om du behöver hjälp med att välja ut rätt foder för din katt hjälper vi gärna dig med detta. Alla katter är precis som vi människor olika och behöver olika typer av foder. Vissa katter kan ha mer känslig mage än andra eller kanske till och med har någon slags sjukdom som gör att de inte kan äta vilken kattmat som helst. Vi har ett brett sortiment och har något för alla katter.

Det bästa av allt är att vi levererar kattmaten helt gratis till din dörr. Vi ser även till att leverera den i tid och med personlig leverans. För oss är det viktigt att ge dig och din fyrbenta vän bra service och hög tillgänglighet. Med hemleverans slipper du också bära hem den tunga kattmaten.

Så för dig som vill ligga bra till hos din kisse trots att du glömt bort att köpa foder finns vi här med snabb leverans, stort utbud av kattmat och personlig service. Hos oss kan du även beställa hem gratis smakprover för att se vilken mat som faller din kisse i smaken.

                       

                        Är Du nyfiken på att veta mer om oss och vår franchise, kanske är just Du en blivande Husse, läs mer här

                   

                        Hoppas vi hörs/Carina 

Scroll